Meer resultaten voor escape room grote groep amsterdam

 
escape room grote groep amsterdam
Tarieven Escaping Amsterdam Prijs escape room, per kamer.
Bel ons: 0031 020 7220 225. Je bent nu hier Escape Room NDSM Amsterdam Tarieven. Onze tarieven zijn afhankelijk van het aantal personen. Met hoe meer personen je komt des te goedkoper wordt de prijs per persoon. Escape room is een ervaring die je echt moet meemaken. De kamers van Escaping Rotterdam is met niets te vergelijken. Zelfs de meest nuchtere personen raken vanzelf volledig in de ban van de opdrachten. In de escape room draait het maar om één ding, binnen de tijd alle opdrachten en puzzels uitvoeren om het doel te bereiken. Durf jij de uitdaging aan? Hou het hoofd koel, stel vast je team samen en kies één van onze arrangementen. Reserveren kan alleen online. Maandag t/m donderdag, per groep.
Escape Room vanaf 2750, p.p.
Escape" World is een Escape" The Room" experience in Amsterdam waar in totaal 6 uitdagende en hersenkrakende verschillende Escape Rooms zullen zorgen voor een gegarandeerde unieke ervaring. Verken de weg in de Down" The Rabbit Hole" kamers, hack computers in Mission" Matrix" of los moorden op in de Who" Killed The Painter" kamer, er is voor ieder wat wils in deze Escape Room locatie. Door de grote speel capaciteit van 45 personen per ronde is Escape World daarom ook uitermate goed geschikt voor bedrijfsuitjes en teambuilding evenementen."
RTL Nieuws. Icon / chevron-right. Icon / chevron-right. Icon / chevron-right. Icon / chevron-right. Icon / chevron-right. Icon / chevron-right. Icon / chevron-right. Icon / chevron-right. Icon / chevr
VTBL Neres en Gravenberch willen weg uit Amsterdam 0719.: RTLZ Ruim drie keer zoveel schade door phishing bij internetbankieren 0716.: VTBL Ajax meldt zich officieel bij sc Heerenveen voor Pierie 0706.: VTBL Stengs kiest ondanks interesse Ajax voor nieuw contract bij AZ 0654.:
Escape Room Amsterdam Original Tours Activities Amsterdam.
Wij zijn de enige Escape room waar zoveel mensen tegelijk de escape room kunnen doen, vanwege onze extra grote kamers. Escaperoom Amsterdam OT020 is uniek in zijn soort en zorgt voor heel wat hilariteit tijdens deze ontsnapping. Vanaf het moment dat u de escape room binnen stapt waant u zich meteen in een heuse Goudmijn of Clownskamer. Ga op zoek naar verborgen aanwijzingen in de Escaperoom Amsterdam OT020 en think out of the box. Onze speciaal gecreëerde escaperooms zijn ongekend spannend! Bent u in een grotere groep?
Escape Room Amsterdam Combineer met vergadering, borrel en BBQ.
Als u met een groep bent die groter is dan 28 personen hebben wij verschillende opties. U kunt er voor kiezen in 2 ronden te spelen, waarbij de ene helft een Escape Room speelt en de andere helft van de groep een andere activiteit, borrel of vergadering heeft. Of u kiest voor een van onze Escape Room concepten die wij speciaal ontwikkeld hebben voor klanten die op zoek zijn naar een Escape Room voor grote groepen. Dit zijn de Escape Challenges Morte Frio en The Monk. Of u kunt kiezen voor onze City Escape Game die u kunt spelen op onze locatie in Amsterdam of in een stadscentrum in Nederland.
DE 10 BESTE escapespellen in Amsterdam TripAdvisor.
The Amsterdamned Escape Room by MadMinds. 88 van 134 Recreatie en spellen in Amsterdam. Escape from Amsterdam. 90 van 134 Recreatie en spellen in Amsterdam. Escape Room Kids. 96 van 134 Recreatie en spellen in Amsterdam. Laboratory of Man Escape Rooms.
Escape Room ss Rotterdam.
In de escape room leren de deelnemers elkaar goed kennen en daarom wordt een escape room vaak ingezet als activiteit met collegas. De escape room is geschikt voor minimaal 4 deelnemers en maximaal 8 deelnemers per koelcel. Aangezien er twee identieke ruimtes zijn, kan het spel door maximaal 16 personen tegelijk gespeeld worden. Welke groep heeft als eerst de geheimen van de kapitein ontrafeld en komt het eerst uit de koelcel?
Escape Room XL Gelderland Ook geschikt voor grote groepen.
Op je gemak nog even door onze bijzondere programmas, uitdagende activiteiten en complete arrangementen bladeren? En nóg meer lezen over onze unieke evenementenlocatie? 12 mensen kijken momenteel naar Escape Room XL. Escape Room XL is onderdeel van de Holland Evenementen Groep.
Escapist Escape Room Amsterdam.
Escape room De Galerie is een interactief spel waarbij je als groep van maximaal 6 personen binnen een uur moet ontsnappen uit een ruimte. Door te zoeken naar aanwijzingen, opdrachten uit te voeren, puzzels op te lossen en vooral goed samen te werken bevrijd je jezelf. Geschikt voor vriendengroepen, toeristen en als bedrijfsuitje: zowel voor beginners als ervaren spelers! Lees hierboven meer over De Galerie, onze escape room om de hoek bij het Leidseplein in Amsterdam.
Escape The City: Originele Escape Room Amsterdam Amsterdamtour.nl.
Bel 020 770 89 53 of mail ons! Escape the City: De grootste Escape Room in Amsterdam Naast deze escape room tocht kunt u nog veel meer leuke teambuilding activiteiten bij ons boeken. Neem contact met ons op voor de mogelijkheid en bespreek uw wensen! Bel ons direct. 5 5 1. We hebben lekker ge-escaped met jullie Co! Wat een leuk en goed in elkaar gezet spel. We hadden het geluk om het spel op een prachtige dag in Amsterdam te spelen. Het drankje bij café Heffer en de afsluiting met het eindspel was een top einde! 5 5 1. Leuk en origineel spel! Goed en leuk begeleidt door Wesley! Escape the city. Schrijf een review. bel 020 770 8953. Altijd de scherpste prijs! Al vanaf 1250, p.p. Alle prijzen inclusief btw. Wij leveren maatwerk. Grote groep korting.
The Great Escape Amsterdam: Escape room citygame Puur Amsterdam.
Naar een escape room met een grote groep? Een hele zoektocht, hebben wij gemerkt. Daarom ontwikkelden we The Great Escape, een spannend stadsspel voor grote gezelschappen. Het gevoel van een escaperoom in de stad, geïnspireerd op de WOII-film The Great Escape uit 1963. In dit spel waant u zich in bezet Amsterdam in 1940.
Escape Challenge The Monk Escape Room voor grote groepen.
Naast Escape Challenge The Monk hebben wij nog een andere Escape Challenge genaamd Morte Frio. Wat is een Escape Challenge. Een Escape Challenge is een Escape Room voor grote groepen. Dit spel kan gespeeld worden met groepen van 10 tot wel 2000 personen. De groep wordt in teams van ongeveer 5 8 personen verdeelt. Elk team ontvangt een grote kist en diverse materialen. Het doel van het spel is zo snel mogelijk de eindkist te openen en daardoor te ontsnappen aan de Cambodjaanse veiligheidsdienst. Dit doen de teams door het uitvoeren van opdrachten, de raadsels te ontrafelen en alle puzzels op te lossen. Het leuke aan een Escape Challenge is dat de teams elkaar zien. Dit brengt extra spanning met zich mee, hoe vervelend is het als je ziet dat het team naast je al een stuk verder is. Een goede samenwerking teambuilding is essentieel om dit spel uit te spelen. Waar speel je The Monk. Escape Challenge The Monk kan op elke locatie in Nederland worden gespeeld. Op onze eigen locatie in Amsterdam, in uw bedrijfsgebouw of zelfs buiten bij goed weer.

Contacteer ons